24 Weeks

Alhamdulillah...hari nie genap 6 bulan.. Lagi 3 bulan lagi nk jumpa baby.. Insyaallah

15 Balas

Saya dah 7 bulan..due bulan 9 ni..x sabar jgk nak jumpa baby dlm perut ni..walaupun ni baby yg ke 5 dah..exited dia lain mcm la hu..hu..sbb kali ni pregy x rancang pun mcm anak yg lain..sedar2 pregy hu..hu..jarak umur 6 thn ngan abg dia..harap2 mudah la bersalin nanti..cam abg dia tu..

Lebih kurang mcm saya.. saya insyaAllah due bulan 10.. walaupun ni anak k4, tapi xsabar nak jumpa baby.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin

alhamdulillah samalah kite.. tapi nak tnya sikit ni.. pernah rase x sakit bawah pusat perut.. knpe ea.. sye mcm tu..

4y ago

Dkt ari2 ke sis? Sy tnya nurse normal sbb bby kt bawah..sy pun mcm tu jgak

Alhamdulillah seronk nye.. lebih kurg sy lah.. hrp di permudah kn yew nti.. aamiin..

Alhamdulillah semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita dan baby Aamiin

InsyaAllah. Harap-harap puan dan bayi selamat 😍🥰

Semoga Allah permudahkan urusan kite semua..

Samela sis.. doakan yg baik2 ♥️

InsyaAllah. Aamiin 🤲🏻

Sama lah kita..lgi 3 bulan