Pregnant lagi

Alhamdulillah...Happy bila tau tgh pregnant ni..Tapi jauh kat sudut hati ni sebenarnya takut.entah..trauma mungkin?🤷 Bukan apa..anak sulung skrg 4y..spnjg 4y tu juga,dah gugur 2x..dedua tuu gugur sampai tumpah darah..2x tu juga jadi masa suami tak ada kat rumah..jujur ckp..takut sgt kalau² jd lg.mmg harap sgt ngandung lg..tp tak sangka pulak diri ni akan penuh rasa takut & bimbang..nak buat keje lebih sikit pn takut..pulak baru 6w ni..jauh lagi journey..doakanlah kita ni! Hrp selamat sampai bersalin🤲

1 Balas

Alhamdulillah. jaga diri sebaiknya awak. jangan sedih, dan risau. sentiasa doa dan kata yang baik baik. Insya-Allah. semoga dipermudahkan segala urusan awak dan baby. awak boleh, dan youre strong! 🥰🫶🏻