6 minggu

Alhamdulillah..baru balik Dari Klinik..doctor sahkan kandungan saya baru 6 minggu,tapi masih lagi xde heartbeat..korang berapa weeks baru nmpk heartbeat..share la...

24 Balas

Saya masa first scan 7 minggu baru nampak heart beat..then repeat scan dgn kkia masa 9 minggu dah nampak tali pusat

Sye 6w da nmpak heartbeat. Tu pun dov buat tvs bru nmpak. Scan dri bawah 😄

Same dgn saya..masih x nmpk lg..kene dtg lg 2weeks..sabar ye

Sy scan msa 5w ad kntung. Repeat scan 8w ad hearbeat. 9w g buka buku . 😊

5y ago

Yeke..ni doc bagi appointment LG sebulan.nnt scan lagi..tapi doc dah bagi pegi KK buat buku dah

6 minggu dah nampak degupan jantung baby... Alhamdulillah...

12w baru nampak semua 😊 kalau x nampak Kantung ja

12 week baru doktor bagi dgr degup jantung baby😊

Sy 9 week baru nampak . 6 minggu masih awal . 😊

6w nampak dah. tp scan bawah. scan biasa x nmpak..

Masa scan 8w doc bg dengar fetal heart 💓