Alhamdulillah 39 weeks Bby girl 3.7kg

29 Balas

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang and take care sis. Sy sdg menunggu hari ni, 38w6d huhuhu. Doakan sy ye 😊

Alhamdulilah tahniahh sis . Bersalin normal ke sis ? Dekat hospital mana sis bersalin?

4y ago

Tq.... Ya normal Bsalin d hospital tawau

Tahniah..Alhamdulillah..sya pon masuk 39weeks tpi xde tanda2 nk bersalin lg ni..😅

4y ago

Sy msk blik PAC jam 1045am smlm n bslin 12.50pm... Moga sis d pmudahkn

alhamdulillah taniah semoga dipermudahkan urusan.selamat berpantang

Doakn sya dpt bby girl jgk laa.. Suami d sya inginkn bby girl

Alhamdulillah. .tahniah mommy. .sme la bufday kte bby 😁

Tahniah... Slmat berpantg.. Moga sihat ibu n baby...

Alhamdulillah..tahniah sis...selamat berpantang😍😍😍

34 weeks 1.8kg hrp rezeki bersalin normal GDM on Diet 😌

4y ago

Sy 31w 1.7kg dh..huhu..gdm on diet jgk..risau pulk takut baby besar..

Alhamdulillah, syukur... Tahniah ya sis.. 😍