Baby Twins

Alhamdulillah ya Allah.. Hari ni bru dpt thu sy prgnant dgn kembar.. 12w4d.. Tlg doa kn keselamatan ank2 sy ni ye mommy semua.. Allah je mampu balas kebaikan mommy semua

Baby Twins
201 Balas

alhamdulillah..thniah ye..sy suami kembar..tp ank xde yg kembar..apepn moga smua nye slmt n sht² sja..doa kn utk sy jgk..pregy 28w ?

Alhamdulillah, tahniah sis. Semoga semuaY bjln dgn lancar n selamat ya. Semoga ibu n baby sentiasa dlm lindungan allah, Aamiin

Taniah sis alhamdullilah kembar !! Rezeki sis tu kami kat sni doakan sis supaya sis selamat masa pkp nie jaga diri okeyss

alhamdulillah tahniah sis, semoga dipermudahkan urusan semua doakan saya juga pregnant twin baru 18 week alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga lncar sampai bsalin... Doakan saya jgak.dpt twins ya.. 8 week sda nie

Alhamdulillah..tahniah sis..semoga saya pon ade rezeki mcm awak..semoga kandungan dan anakk dilinduingi..aaminn

alhamdulillah sis.. tahniah.. saya dah lama impikan anak kembar.. tak ada rezeki lagi.. tlg doakan saya yer..

alhamdulillah, Jaga diri baik baik. makan nak kena cukup. *mamababytwin *czer on this coming Sunday 2/5/2021

Alhamdullillah yaAll9. Rezeki sis dn suami. Jaga diri baik2 dn jaga twin ya. Take care dear and staysafe?

Wahhh tahniah sis rezeki yg berganda2 Allah berikan..semoga sntisa ibu dan baby twins sntisa sihat