IT'S A TWINS!

Alhamdulillah ya Allah.. 10W4D baru tau peknen twin.. patut rsa perut besar smacam.. syukur.. doakan kandungan sy slamat kali ni..taun lpas 31 week sy prgnant baby mninggal dlam perut..dan taun lpas juga sy di uji kehilangan orng tua tersyang dn abg2 asbab covid..😭 smoga kali ni babies stay ngn sy hingga slamat melahirkan,sempurna akal dn shat tubuh bdannya 🤲🤲 #baby2022 #twinbabies

IT'S A TWINS!
45 Balas

Wah Alhamdulillah congratulations!! Doakan saya juga, baby saya meninggal 27 weeks tahun 2020 🙂 moga dpt kembar juga ameeen 🥰