Alhamdulillah

Alhamdulillah tiada kata yang dpt ducapkan bila lihat muka anak selepas melahirkan..lahir 35w6d..kalu ikotkan kene paksa 38 mggu nanti pd 21.2..tp Allah sebaik baik perancang...5.2.2020 lahirlah puteri sulung yang di tunggu selama 7 tahun secara normal..alhamdulillah allah permudhkan urusan besalin 5.2 pkul 4 pagi pecah ketuban..sampai hospital 4.45 pagi bukaan 2 cm..pukul 6.30 pg scan bukaan dah 3 cm..cucuk mtgkan paru2 pkul 7.30 pg dan antibiotik...pkul 10.30 pg sakit makin kerap..pkul 11 sakit 5 mnit sekali..cek jalan dah 7 cm trus masuk LR..11.56 pagi lahirlah puteri mama yang diberi nama naura mikayla...alhamdulillah sakit tak lama... #12 hari berpantang

23 Balas

Alhamdulillh..tahniah sis..smoga baby sihat selalu..semoga sy pun mengiringi jejak sis..sbb sy pun mgndung ank prtama setelah 7 tahun mnggu..hrp cepat pembukaan jln dan dermudahkan prosses bersalin normal..amin😍😍 skrg bru 31 week..doakan saya sis...tq😘

4y ago

Insyaallh.. tq sis..amin😃

Alhamdulillah syukur. Doakan sy ye puan dipermudahkan urusan bersalin, sy & anak sihat. Menunggu hari je ni🙈 btw baby puan berapa kg ye?

4y ago

Semoga dpermudahkan segala urusan..anak sy 2.68 kg..

Alhamdulillah.. tahniah sis. Nama ank sama ngn puteri sulung sy.. 😅 sy pon tgh berptng ank no dua, 37hri.. selamat berpantang sis..

4y ago

Selamat berpantang juga utk sis...

Alhamdulillah tahniah sis! Semoga sis & baby sihat walafiat. Aaamiinnn. 😊😇

tahniah ibu...selamat berpantang...doakn sy jg dpt bby girl mcm ibu nanti 😘

4y ago

Aamiin...semoga dpermudahkan urusan puan juga....

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang sis.. 💞

Alhamdulillah tahniah sis ! 💞 baby 2020

4y ago

Tq..alhamdulillah baby 2020..hehe

Alhamdullillah tahniah.. Selamat berpntg..

4y ago

Welcome

Alhamdulillah , selamat berpantang sis

Tahniah, selamat berpantang puan. 🥰