pregnant 5 weeks

Alhamdulillah. . tepat usia perkahwinan 7 bln pd 5/11/2019. . Sha bt UPT pd wkt subuh dan positive. Semalam sha pergi scan sbb nak make sure pregnant or tak.. Dr kata tak nampak lg tp telur utk pregnant tu dh nampak. . Sha skrg usaha keep positive thinking jer. Sha juga kurg kan p'gerakan dan bt kerja2 berat. Siapa ada experience kandungan 5 weeks tp belum nmpk kantung? ?

3 Balas

Sy dlu 6w br nmpak kantung..

5y ago

Oh yeke. Erm, , in shaa Allah 8 weeks nnt sha baru nak pergi scan. . Mudah2 an kantung n baby selamat dan nmpk masa scan nnt. Aamiin