Selamat bersalin

Alhamdulillah tepat 12.12am sy selamat melahirkan seorang bayi lelaki berat 2.32kg..tapi lepas bersalin sy kena tahan wad sbb baby ade mslh skit,gula rendah dalam darah,td masa ptg dktor cek baby tetap x ok..kena hntar hospital ismail,masuk nicu..sedihnya rasa x boleh jaga baby,baru 2 hari dpt jaga dia,mlm ni balik rumah tanpa baby,sedihnya rasa lagi2 bila tgk tilam baby..doakan baby sy cepat2 keluar hospital yer..

7 Balas

Inshaa Allah, semoga Allah beri kesembuhan sepenuhnya buat baby Puan. Amin Yarabbal a’lamin.

slmt berpantang dan semoga dipermudahkan urusan awak n bby

tahniah Dan slamat brpantang...mse mlahirkn tu usia bayi brp minggu?

2y ago

39 minggu 1 hari

selamat berpantang...moga baby cepat sembuh ..amin...

slamat brpntang Dan smoga baby awk cpt smbuh

semoga dipermudahkan segala urusan awak 💕

semoga baby di beri kan kesehatan