Selamat Melahir kan

Alhamdulillah , syukur . selamat melahirkan baby semalam 26.09.2022 secara normal . Pukul 6:09 am , berat baby 2.9kg 🥰 . kalau ikut kan due 07/10/2022 tapi tu la baby nak keluar awal 38 minggu 3 hari 🤭 . #firstmom #firstbaby #babygirl

27 Balas

untung baby kuar awal , tahniah sis , sy due 2/10 masih aktif kt dlm xnk kuar lagi ..

MashaAllah tahniah sis. Saya due 1/10 tp masih takda tanda2. Share tips pls mommy.

tahniah sis selamat berpantang.... sy due 8/10 blm ad tanda lgi rsa risau x sbr pn ad😂

2y ago

terima kasih sis 🥰 . semoga dipermudah kan semua nya untuk sis nanti ya .

Saya due 14/10. Tak sabar nak jumpa baby. Selamat berpantang sis 🥰🥰🥰🥰

tahniah awak, saya due 16/10 , duk tunggu juga bila dia nak keluar. nervous rasa

saya due pun sama 07.10.22 tapi sekrg masih blom ada tanda lagi...😂

Sye due 17/10, menanti dgn penuh kesabaran 😂

2y ago

sy due 16/10

alhamdulillah thniah sis, sy ni masih belum ade tanda due 4/10 😅

Alhamdulillah selamat dah ibu dan anak.. selamat berpantang.. 🥰

sa due 31.10 .. xsbr nak baby keluar .. #firstmom #firstchild