Selamat Melahir kan

Alhamdulillah , syukur . selamat melahirkan baby semalam 26.09.2022 secara normal . Pukul 6:09 am , berat baby 2.9kg 🥰 . kalau ikut kan due 07/10/2022 tapi tu la baby nak keluar awal 38 minggu 3 hari 🤭 . #firstmom #firstbaby #babygirl

27 Balas

alhamdulillah selamat berpantang ye. sy tggu doc bg date serah diri. nervous lps 5thn jarak dgn pertama. mcm pertama kali je rasenye. semoga ibu2 yg tggu due yg lain dipermudahkan urusan ye.

2y ago

dh week ke berapa tu. sy skrg 35w.. ingat pg kk arini xde appointment lg. eh ade lg...