~ Alhamdulillah ~

Alhamdulillah syukur penantian hampir 3 tahun , mendapat khabar gembira dibulan akhir tahun 2020 ... doakan kandungan sy & baby baik² semuanya , semoga yg menanti zuriat dikurniakan zuriat yg sihat , soleh solehah aamiin aamiin 🤲🏻😊 #ttc #2tahun9bulan #RezekiDrAllah

~ Alhamdulillah ~
42 Balas

tahniah..semoga baik² aja ibu dan baby..aamiin. .🥰 semoga penantian sy juga tamat seperti awak..aamiin

3y ago

aamiin³ yarabbal'alamin....Allah ya mujib..

Alhamdulillah tahniah. Jaga diri baik2 ya, jangan lasak2. Semoga semuanya baik2 sampai bersalin 😊😊

3y ago

aamiin aamiin Ya Allah , Tq sis 😊❤

alhamdulillah, syukur. take care tau. semoga sihat selalu, dipermudahkan segala urusan buat mom & baby

3y ago

Alhamdulillah TQ sis atas nasihat yg baik² , semoga kebaikan sentiasa bersama sis sekeluarga aamiin 🤲🏻❤

Alhamdulillah dan tahniah sis, jaga diri dan kandungan dan semoga yg terbaik utk sis dan suami

3y ago

Alhamdulillah , in shaa Allah..TQ sis ada nasihat 😊❤

Alhamdulillah.. Semoga diprmudahkan segala urusan sis.. Aamin.. Doakan saya juga

3y ago

Alhamdulillah aamiin2 , sy doakan semoga sis & Suami dikurniakan zuriat dalam masa terdekat ni aamiin aamiin Ya Allah 🤲🏻😊❤

Alhamdulillah.. tahniah sis.. doakan sy pon dikurniakan zuriat mcm sis jgk..

3y ago

Alhamdulillah TQ sis , sy doakan semoga sis dikurniakan baby 2021 nanti aamiin aamiin 🤲🏻❤

nov 2020 sy keguguran, harap awal 2021 khabar gembira utk sy..

3y ago

amin

Alhamdulillah Tahniah semoga ibu dan Kandungan Sihat selalu...

3y ago

Alhamdulillah in shaa Allah aamiin aamiin , Tq sis 😊❤

Alhamdulillah.. Moga smuanya dpermudahkn.. Aamiin..

3y ago

aamiin Aamiin TQ sis 😊❤

Alhamdulillah. Semoga dilancarkan semuanya. ❤️

3y ago

Alhamdulillah , Aamiin aamiin Ya Allah , TQ sis 🤲🏻❤