Selamat bersalin

Alhamdulillah Syukur pada Allah dah selamat bersalin. 11/4/21. 28 syaaban 1442h. Alhamdulillah. Baby 3.53 kg. Sakit dan turun darah pukul 1-2. Masuk labour room pukul 4. Full bukaan pukul 8am. Pukul 8:14 baby lahir. Baby boy😍. Due date 8/4/21. Delay beberapa hari je. Terima kasih Allah.

23 Balas

Alhamdulillah ya allah. Congratulations mommy. Selamat berpantang. Jg diri baik2. Kirimslm dkt anak soleh yg baru lahir ke dunia tu😍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers