Baby Jan 2024

Alhamdulillah syukur amanah yang ke 3 bakal lahir Jan 2024. Anak no 2 baru 10 bulan n masih bf lagi dah adik baru.. Ada geng January 2024? ❤️

Baby Jan 2024
35 Balas

Saya geng january 2024 jugak . Ank nom 3 jugak

insyaallah geng bulan January juga, semoga dipermudahkan urusan kita

Baru check upt pagi ni. Geng jan 2024 🥰 1st baby dh masuk 2thun2bulan

Tahniah sis..boleh sy tahu ini hari keberapa post ovulation sis check..

Alhamdulillah sy pun InshaAllah january baby 2024.. sis brpe weeks ?

hi january 2024 here ! anak first baru 10bulan , 25/6 baru 11 bulan

anak saya pun baru 9 bulan n masih bf. sedar2 pregnant 5 weeks dah. hehe

1y ago

saya test upt jugak. tapi haritu ada pegi hospital scan. ada nampak kecik je kat rahim. dia mcm baru nak jadi. saya scan kat klinik biasa mmg tak nampak lg. sis repeat after 2 weeks. scan kat klinik selalu tak nampak sbb mesin dia tak secanggih hospital. Insyaa Aallah baby okay. Nnti sis repeat lg after 2 weeks 😊

geng January 2024. anak no.3 juga tapi anak sy no 2 dah 3 tahun..

saya pun gang Jan 2024. Anak no 2 baru umur 1 tahun 2 bulan 😄

my first pregnancy ❤️❤️❤️at 26 years old

1y ago

tahniah ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU