Baby Jan 2024

Alhamdulillah syukur amanah yang ke 3 bakal lahir Jan 2024. Anak no 2 baru 10 bulan n masih bf lagi dah adik baru.. Ada geng January 2024? ❤️

Baby Jan 2024
35 Balas

Jan 2024 here☺️ pregnancy ke 4 setelah dua kli keguguran..ank sulung dh 7 tahun doa kn kandungan sy kali sihat2 n sempurna amin☺️

1y ago

tahniah sis ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

InsyaAllah..sy geng bulan januari 2024 jgk🥰..sebelum ni pernah keguguran 2 kali...moga2 kali ni kandungan sy sihat,kuat & selamat dilahirkan.

Geng jan 2024! Anak twin baru 1 tahun 7 bulan. Huhu tak tergambar rasa mcm nak jaga 3 anak yg masih kecik ni 😂

1y ago

wahh twin tuuu tahniah sis combo nti ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

Alhamdulillah..geng januari 2024 yg ke3 anak pertama dah 5 tahun ke2 masuk 3 tahun..semoga dipermudahkan..aamiin.

kita sama,anak second 1+ and mengandung 6 week dah..baby January 2024 innsyallah doakan baik2 ibu ibu ye..

saya sekarang tengah mengandungkan anak kedua . baby january 2024 jugak . anak pertama baru 5 bulan 🤣

bru cek pg td.last period 10/4 ..positif x ye..exicited jgk kalau positif.ank first msuk 2 tahun dh

geng january✌️..pun sma ank ke3 jgl🤣..tp ank kedua bru usia 8bln..blom daftar buku pink lge

Geng Jan 2024... anak no 3.. abg2nya 9 thn & 6 thn...last la ni kot... kononnya... 🤭🤭🤭

1y ago

geng January jugak, anak ke 2, 1st dh 6tahun, mcm dpt baby baru pulak rasa.. jarak jauh hahah

Geng jan 2024! sy baru 4w1d.. 1st baby.. 🥰 moga dipermudahkan urusan kita semua 🤗