Baby june 2020

Alhamdulillah sy dah lahirkan baby hero yg ke-3 06/06/2020. Pergi balik2 sampai 3kali ke PAC HKL. Last2 bersalin jugak. Turun lendir darah serentak dgn contraction kuat tgh malam. Nasib baik sampai dekat Emergency xramai org. Semua dipermudahkan urusan. Walaupun dduk pecah ketuban dalam ward terus fully bukaan. Doc pun kelam kabut hantar ke LR ??. Semoga bakal2 ibu yang lain dipermudahkan jugak ya urusan bersalin.

20 Balas

Wow..mudahnya brsalin...smoga sya pn akan rsa pngalaman yg mcm tu..risau + takut..first baby ni...

Maaf nak tnya sblom bersalin ada kena bt test virus ni ke??

Tahniah sis. Aamiin moga dipermudahkan urusan jugak.

Alhamdulillah... Tahniah sis... Selmat berpantang...

Tahniah sis .selamat berpntang yew

Nk tnye sis bersalin hospital kl ok ke tk?

tahniahh semoga sya pn mudh mcm sis

Tahniah yea sis..selamat berpantang

Husband boleh teman kan kalau hkl..

Tahniah sis.. Selamat berpantang..