Due 26/2 tp dah bersalin Harini

Alhamdulillah Sy dah slmt bersalin Harini.. Contraction pukul 11..bersalin 2.45 ptg td... penutup bulan 1....🥹🥹...awal sgt ni.. Alhamdulillah baby sihat Ngan ibu....mujur xberanak dlm kereta td Allahu😂...Sy bersalin di hospital penawar...pasir gudang Johor😄😄 alhamdulillah layanan doktor & stafnurse baik2 belaka..rekomen siapa yg nk bersalin area pasir gudang ni👍👍

27 Balas

Alhamdullilah saya due 25/2/2024 tapi sekarang ni perut dah mula sakit2 jalan pun dah tak larat sak

Alhamdulillah. tahniah sis. saya due esok. tapi bby masih seronok duduk dalam. selamat berpantang..

8mo ago

owh..so far sye takde pape masalah cuma kena tgk la due saya 6/2 ni doc cakap ape..

Alhamdulillah selamat berpantang..due sy 7/2 semoga di permudahkan dan semua ibu yg tgh berjuang

8mo ago

saya pulak due 6/2,pun masih seronok dlm perut lg. buat masa ni takde tarikh serah diri lg, cuma nurse book kan appt ngn doktor pd tarikh due date tu klu still xbersalin. risau kena serah diri time tu jugak..huhu

Tahniah awak... slmt berpantang 💚sy due 15/2.baby still hepi² main bola dlm perut🤭

8mo ago

Alhamdulillah...tak lama dah tu..TGH bln ni due awk...moga dipermudahkan urusan awak & ibu2 semua .aminnn🤲🤲

Due kita sama😁 selamat berpantang, bestnya baby dh keluar , tak sabar pulak rasa,

ye ke sis...moga dipermudahkan urusan semua ibu2 ye nanti . insyaAllah..aminnn

tahniah...selamat berpantang sya 38minggu 2hari.belum ada tanda2 nak bersalin lagi

8mo ago

kan. sama laa

wahh best nya la baa Sy ni menghitung hari lagi semoga dipermudahkan 🥰

tahniah bestnye dah bersalin, saya due 10/2 pun tkbrsalin ii lgi ni😭🥺

8mo ago

insyaAllah sis..moga dipermudahkan urusan sis & ibu2 yg lain...aminnn🤲🤲🤲

Wahhh….Congrats apa tips bersalin Awak 🤣 sy due date 23/2