Hospital mana yang ok

Hi ibu2...Sy due date 26/2/2024...Sy dlm dilema nk pilih mana yg ok service nye..Sy duduk area pasir gudang Johor...sape ibu2 yg pernah bersalin di KPJ @ HOSPITAL PENAWAR??? mne yg ok service???#ingintahu tq☺️

2 Balas

Hospital swasta kene booking awal sis, 3 - 4bulam pregnant dah kena booking with deposit.. Kalau gov hospital, kalau kerja gov boleh walkin je masa dah sakit nnt sbb guna GL, kalau kerja swasta kene letak deposit rm800 kalau x silap saya.. Mana2 hospital ok je bg saya janji ibu & baby selamat

Sy dah booking sis Isnin lepas..yup..kena byr RM1000...just kena sedia awal doc ckp dlm 5/2/2024.. moga DPT bersalin normal..aminnn🤲🤲