Irregular period

Hi.. alhamdulillah sy check dh naik 2 garis terang & dlm digital tu naik 2-3 dh. Cumanya sy tk pasti sy dh week berapa sbb sy ni period tk tetap. Jadi perlu ke sy ke KK terus atau ie swasta shj dh ckup utk consult dgn Dr? Ada yg kata kalau ke KK nanti kena terus buka buku pink.. #firstbaby tq ya

1 Balas

Kalau baru 2-3w means dah 4-5w kan? So masih baru lagi. Better ttgu dlm 7 8w kalau nak scan dkt private, lagi senang nak nampak 😁