masok ward

Alhamdulillah setelah 1 malam admit ward drip air and cucuk ubat . Muntah dah xdak . Hrap2 ia kekal la . Klau dak kena admit lagi la jwabnyaaa

2 Balas

Alahan teruk ke sis.. sy pun doktor sarankan drip air kalau makan minum semua keluar balik tp sy takut sbb xpnah masuk hospital 😂 dilema pula sy.. xdrip air alahan nauzubillah teruk sgt2.. lagi2 masa kerja.. setiap masa keluar muntah even takda isi.. sampai keluar muntah pahit tu.. dah 3bulan menanggungnya.. sng tak proses drip air tu?

Semoga kuat mommy

5y ago

Thank you sis hopefully kekal smpai lahirlah klau x kena admit ward lagilah