Dilema

Alhamdulillah.. Sepatutnya hari ni period tapi tak.. Test pagi tadi tgok ada double line terang pulak tu.. Tapi hati rasa was ii sebab 4 hari lepas doc kata ada kencing kotor, pastu sy ada buat xray... Hope takde apa ii lah ?

Dilema
2 Balas

Doa la banyak² sis. Sy dulu mcm sis gak. Xray sbb mmg ade follow up tulang pelvic patah sbb excident. Dah risau baby 50-50. Sbb mase xray x tau da preggy. Tp hati kuat rase mcm dah preggy waktu tu. Akhirnya 10w, gugur. Baby x survive dr 6w. Sedihnya Allah je yg tahu sbb baby first. Doa byk2, moga allah berikan keajaiban. Byk rest. Tp ade je kes yg sy bace baby dia survive.

ibu hamil mudah kena kencing kotor banyakkan minum air kosong, barli ka