Doakan Kami

Alhamdulillah, semalam sy telah selamat melahirkan baby girl secara c-section at 27w2d due to severely bleeding with pp type 2..baby sekarang at NICU dgn berat 980gm..doakan kami selamat dan sihat wal'afiat..momy yg pernah melahirkan baby pramatang, bole share pengalaman dan penjagaan momy2 semua x? Tq in advance ya..barakallah

1 Balas

Alhamdulillah. Semoga semuanya baik2 saje, semoga babu boleh cepat discharge. Sis boleh join group ni di fb https://www.facebook.com/groups/babyprematuremalaysia/