Baby Pramatang 34minggu

Alhamdulillah semalam jumaat lahirnya putri sulung ibu ke dunia seberat 2kg walaupun terpaksa berpisah sementara, harapnya anak ibu kuat.. Takpe doktor hanya jangka, tapi Allah yg menentukan segalanya #positifkan.diri

17 Balas

Alhamdulillah, tahniah ibu.. Semoga ibu dan bby sihat.. InsyaAllah, semoga semuanye dpermudahkan utk ibu dan bby.. Sy pon bby prem 35 minggu.. Berat 1.59kg.. Hari nie masih di hospital tunggu berat bby 1.8kg bru boleh keluar.. Dh 17hari kt sini.. 😅

5y ago

Aamiin In shaa Allah, Trme kasih kasih byK²😊

Alhamdulillah.. tahniah..tak pe awk.. doktor pisahkan skejap je utk cek oksigen baby, cek semua la..hehehe..anak sy pon prem..32 week, 1kg je..2 bulan terpisah..huhu..sy fhm k tp yg penting, baby sihat dan selamat.. aamiin

Alhamdulillah. Tahniah sis. Macam saya, bersalin kan yang sulung waktu usia kandungan baru 32minggu berat 2kg. Seminggu anak duk nicu, doc nak pantau. Alhamdulillah sekarang da 3tahun.

5y ago

Alhamdulillah terima kasih ☺️

Alhamdulillah thnia sis..tk pe in shaa allah ank baik2 jerr sis.. Sy pn prna mlhirkn bby prem 28wks sebulan jgk lh tdur kt hosp😅😅 alhamdulillah skg ank sehat jerr dh msuk 5thun dah..

5y ago

Alhamdulillah selamat berpantang sis..

Alhmdulillah..tahniah sis...mg d pmudahkan segalanya..aamiin... Sy pn hritu lahir bby prem..mggu ke 34juge.. mg mommies kuat ea... Aja2 fightimmm✊✊🔥

5y ago

Sm2 kasih 😉

in shaa Allah baby and mummy sihat, semoga dipermudahkan ya. mummy jgn stress 🤗

5y ago

Aamiin trme kasih bnyak☺️

alhamdulillah tahniah sis.... slmt brpntng....

InsyaAllah, selamat ibu dan baby ye

Klo baby prem, boley ke bersalin biasa.?

4y ago

Boleh😊, bby pun kecik.. Mcam sy jlan dah buka

Alhamdullilah.selamat berpantang