bersalin awal

alhamdulillah selamat melahirkan baby boy seberat 2.8kg pada pkol 354 tadi... #babyprem #baby36w1hari #doakan kesihatan bayi saya

22 Balas

Wahh.. tahniah dapat baby boy.. selamat berpantang dan jaga kesihatan ibu dn anak yaa . Cantik berat badan wlpun lahir 36 minggu kndungn..

4y ago

terima kasih .. itu pon org kata kecik

Alhamdulllilah. Selamat berpantang. Bersemangat bayinya. Biar pun bayi saya tak premature tapi beratnya setakat 2.74 kg.

4y ago

itu yg nak klua sgt tu .. alhamdulillah contraksi sakit betul2 baby nak klua ..bru rse skitnye

Alhamdulillah.. selamat ibu dan anak❤️ Semoga Allah melindungi kalian.. happy confinement sis !!! Jaga diri.. 🥰

4y ago

Tak pe.. doa yg baik2.. InsyaALLAH, Allah mudahkan segala urusan sis dan baby.. doa byk2.. percaya pada Allah.. ❤️

Alhamdulillah.. Tahniah sis... Selamat berpantang. Saya 36minggu. Harap bersalin ikut due la. 6/6.

Sy ni due 11/5 blm bersalin lagi.. Selesa sgt kot dia dlm perut😄

Aamiin, alhamdullilah semoga semuanya dlm keadaan baik. Selamat berpantang

Amin...syukur Alhamdulillah bayi 15 Ramadhan...semoga kedua duanya sht

tahniah. tanda2 awl mcmne sis? sy dh 35w5d perut macam dh jatuh ni . 😂

4y ago

tanda sy hanya rase nak berak n klua tanda darah pagi tu ptg terus beranak

Alhamdulilah tahniah 💐 semoga baby boy sentiasa sihat dan kuat 💪

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Baby kena tahan wad ke lahir 36mggu sis??

4y ago

ye baby kene tahan ..37w baru bole klua .. klo x de ape ape ..