selamat bersalin

alhamdulillah, selamat bersalin pada 15/2/23 37w6d. due sepatutnya 2/3/23. pengalaman bersalin anak ke3, lain dr yg anak sebelum. pagi appointment kk, rasa cramping sepanjang hari, 12malam pecah ketuban, 4 pagi rasa contraction kuat 9:58pagi lahir anak lelaki 2.46kg ☺️ baby kecik tp doakan baby sy sihat. skrg baby kt nicu masuk kemarin, harini dh discaj. kuning baby tinggi sbb sy darah o+ ada yg boleh share cara turunkan kuning?

selamat bersalin
1 Balas

Alhamdulillah. Anak saya kena kuning lama, kena kerap menyusu anak (2jam sekali). Memang struggle. Kalau anak mudah berak dan kencing pun okay dengan izinNya dipermudah kuning anak turun