Alhamdulillah 14/8/22

Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan putera sulung kami hari ini pada usia kandungan 37 minggu 5 hari di Hospital Bersalin Pusrawi Kota Damansara. EDD 30/8/22 tapi perancangan Allah itu lebih baik. Tiada kontraksi dirasakan sewaktu pecah ketuban pada pukul 5.15 petang. Masuk ke ward bersalin pada pukul 6.30 petang dengan bukaan 7cm. Pada pukul 6.50 petang doktor mengambil keputusan untuk pecahkan air ketuban dan dengan izin Allah saya telah selamat bersalin pada pukul 7.10 petang. Mohon doakan kesejahteraan keluarga kecil kami. Semoga urusan bunda semua dipermudahkan dan diperoleh keberkatan insyaAllah Allahumma aaminn. #firstbaby #firstmom

Alhamdulillah 14/8/22
52 Balas

Alhamdulillah.. semoga semuanya baik2 aja buat sis sekeluarga. Moga dipermudahkan segala urusan, sentiasa sihat dan diberkati Allah swt. Selamat berpantang..

2y ago

Alhamdulillah terima kasih mendoakan. Semoga kebaikan berbalik kepada sis juga ☺️🤲🏻