Selamat bersalin

Alhamdulillah, saya dah selamat melahirkan anak lelaki, berat 2. 17 smlm

26 Balas

tahnia selamat berpantang moga sis n bayi sis dlm keadaan yg baik sehingga membesar anak tu hingga ada yg baru lagi🙏🙏

3y ago

Insya Allah, ni dah anak no 6, 4 hero 2 heroin

Alhamdulillah 🥰.. Tahniah ye dan slmt berpantang... Doakan akk jgk ye.. Bln 4 due date 😁

3y ago

Tq ❤️

alhmdulillah tahniah Puan,slmt brpantang ..doakn sy dipermudahkn bsalin 38week 2day

3y ago

Saya rasa jangka bersalin kita sama, saya jangka bersalin 15/3, insya Allah dipermudahkan untuk bersalin

Alhamdulillah 🤲🏻. Tahniah sis & selamat berpantang 🥰❤️

Alhamdulillah. Tahniah. Moga sis dan baby sihat. Selamat berpantang.

alhamdulillah tahniah.. jaga diri jaga sihat 💐💐💐❣️

alhamdulillah tahniah...selamat berpantang🥰

Alhamdulillah tahniah sis, dan selamat berpantang ye🌹

alhamdulillah.. tahniah sis.. selamat berpantang 😍

Alhamdulillah .. tahniah sis .. slmt berpantang 😘