Selamat melahirkan !

alhamdulillah , saya dah selamat bersalin pada 2/08/2023 . duedate saya sepatutnya 19/8 tapi baby nak kelua awal pada 37week 4day 🤭 . bermula dengan sakit pinggang , & perut mengeras tiap 10minit . pergi pac tahu tahu dah 3cm . alhamdulillah bersalin dengan senang tanpa koyak & jahit . saya doakan semoga dipermudah segala urusan korang yang akan bersalin tak lama lagi 😘

6 Balas

Allahuakhbar bestnya😍 Amin amin semoga saya pun bersalin mudah macam sis🤲🏻 37weeks 3days harini🥹 tak sabar nak jumpa baby