Nak tanya pasal pati ikan haruan

Alhamdulillah saya baru sahaja selamat bersalin, emergency czer sebab baby besar. saya nak tanya, ada tak mommies czer yang makan pati ikan haruan untuk sembuhkan luka? okay ke? #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

xperlu pun. cukup mkn minum (complete meal) masa pantang, jaga luka inshaAllah kejap je luka luar kering. luka dlm tu mmg ambil masa sbb 7 layer kena toreh. dlu masa 1st time czer, ramai duk suruh sy mkn gel gamat utk luka dlm..sy try mkn 1x, perut memulas teruk...terus xambil dah.

6mo ago

ohhh faham². terima kasih