Assalamualaikum & salam sejahtera ibu² semua.. Saya 37w1hari..bby duk ngeras ja.. Start jam 3.30 pg.

Alhamdulillah.. Saya 37w2hr..selamt bersalin 12.6 td..

13 Balas

Saya 37w belum ada tanda.. doakan saya bersalin dalam masa terdekat.. saya first mom jadi ada orang cakap bersalin lambat sebab x da jalan.. bila ramai ckp macam tu jadi risau laa saya..

11mo ago

tak jugak awk .. Sy masa anak first bersalin 37w3d .. dgr2 jugak org dok ckp anak first lambat keluar sbb tak ada jalan .. sekali nahhh , keluar awal kelam kabut jadinya 😂

alhamdllh slmt berpantang sis💗sye 36w 4d blm bersalin lagi,mybe genap 37 38weeks bby bru nk keluar😂semoga urusan kita semua dipermudahkan inshaallah🤲🏻

alhamdulillah. tahniah awak 😍. sy smaa ngn awk 37w1hari tp takde tanda ape lg.. srnoknya dh bersalin 😍😍. selamat berpantang 🫶🏻

alhamdulillah..tahniah.. sy dah 37w3d belum ade tanda..cuma baby duk tak diam dah..doakan sy bersalin dlm masa terdekat ye🥰🥰

Alhamdulillah, selamat brpantang sis. sya pon 37w2hr ni takut plk. Lah skrang tgh buasir luaran pedih & sakit😭

alhamdulliah..sye dh 37/2 hari...mlm td perut mengeras je...pg nie ok lak...doakn sye dpermudahkn bersalin

selamat berpantang sis! doakan saya pula 🥰 saya pun dah 37w tapi masih takde tanda tanda 🥹

Alhamdulillah. Tahniah mommy, nk tnye 37week 2 hri kira bkn premature dh kn. ckup bln btl x.

11mo ago

Alhamdulillah slmt brpantang sis..

alhamdulillah. tahniah.selamat berpantang.sy dah 37w4d belum ada tanda lg😊

Samalah sis.. Saya pun rasa macam tu.. Harap baby kluar msa terdekat ni..