rezeki baby

Alhamdulillah rezeki baby uwais..hari ni berpantang 25hari..mama struggle pump bagi full bf utk uwais..bila ank kenyang mama pn senang hati?

rezeki baby
18 Balas

Sis lepas pump susu,terus bagi baby ke atau simpan kat peti sejuk? Camana ye nak sediakan susu yg lepas pump bagi baby? Sy pun nnt sepenuh masa jg kat baby,ni first baby,niat nak direct bf tp nk cuba sesekali pump cam sis buat

4y ago

Ye sis ada jgk yg sy simpan dlm peti sejuk..biasa sy pump bg kt baby terus..mlm je klu sy direct bf..