Hamil anak ke4 selepas 3y..

Alhamdulillah rezeki Allah dapat Tau preggy anak ke 4 asar TD.. mohon doakan saya n baby .. Selamat melahirkan Dan lahir baby cukup bulan sebab back history anak no3 prem 32week .. tq semua

1 Balas

Alhamdulillah. Dah berapa weeks puan? Saya pun preggy anak ke-4, after 5 tahun, 2 kali miscarriage last year. Trauma + risau juga ni. 😅

1y ago

baru LG 4week .. tahniah sis semoga Allah permudahkan segala urusan kita .. aamiin