IT'S A BOY

Alhamdulillah last Sunday ngam 21 Weeks saya melakukan 2D scan untuk nak tengok gender baby. Baby sangat aggressive dan flex sb by the time doc letak jek scan tu kt my belly terus nampak his lil ball.. Thanks baby sangat memberi kerjasama?? Syukur Alhamdulillah, ini adalah my 3rd child setelah hampir 14 tahun menanti. semoga saya selamat melahirkan bakal Imam Masjid Nabawi ni pada September ini (kalau ikut due date on my Birthday 19.9.2020).

IT'S A BOY
20 Balas

bestnya dpt tgk gender . sy tak sbr nk tnggu wktu sacn gender bby ni