IT'S A BOY

Alhamdulillah last Sunday ngam 21 Weeks saya melakukan 2D scan untuk nak tengok gender baby. Baby sangat aggressive dan flex sb by the time doc letak jek scan tu kt my belly terus nampak his lil ball.. Thanks baby sangat memberi kerjasama?? Syukur Alhamdulillah, ini adalah my 3rd child setelah hampir 14 tahun menanti. semoga saya selamat melahirkan bakal Imam Masjid Nabawi ni pada September ini (kalau ikut due date on my Birthday 19.9.2020).

IT'S A BOY
20 Balas

Sy sempat buat 2d je aritu..mase dia 23 weeks...mse scan pn dia bby x bg kerjasama...kne gode² perut...last² dia tendang² perut kita🤣..mrh kacau dia...hehe..doktor scan suka²...dia ckp dia nmpk bird²...tp kt screen x jelas...gode² lg perut..bru blh nmpk bird²..😂...x dan nk buat scan 5d..dia dh keluar dlu 31 week..😅

4y ago

Hehe...ye,sis...keluar awl nk sme bln dgn papa dia...18.7.2020...sepatutnya 18.9.2020...huhu..doakan bby pramatang sy cpt² keluar hospital ye....dh nk dkt 1 bln duk hospital...heee..semoga sis di permudahkan semua urusan..aamiin🥰🥰

tx lama da tu sis , tahniah on ur new baby🤗semoga dipermudahkan sis n selamat serta sihat kedua ibu dan ank , rindu nx bau baby pdhl baby sy baru je masuk 2 bln🤭

4y ago

Thanks sis Aamiin Allah Ya Mujib 🤲🏽 🌷 Sis pun take care tau Saya skrg dh 34 weeks.. Dh level nervous dh ni😆

Tahniah kak.. semoga selamat semuanya.. Ni adik kak erni kan.. cam nama sebab kak erni ada bagi kami hadiah gelang...

Tahniah sis. Untung dh tau gender, sy punya masih xnak tunjuk, dh 31weeks. Tunggu scaan 32weeks lg 😂😂😂

Due date kita sama puan 😍😍 saya scan girl haritu 🤗 smoga urusan kita sama dimudahkan...

saya pon scan dokter kata baby boy alhamdulillah..rezeki saya nk baby boy..ank first girl..

sy nak tanya,klu scan 19week da nampak gender .conform ke gender tu?sy scan nampka boy?

saya skrg 31w.. xsabar mo jumpa baby 🥰.. semoga urusan kita dipermudahkan.. aamiin

Tahniah..moga dipermudahkan segala urusan..jauh juga beza ye..14 tahun

bestnya dpt tgk gender . sy tak sbr nk tnggu wktu sacn gender bby ni