Tiada/Kurang simptom Pregnant

Alhamdulillah kalau ikut kiraan this week dah 6w pregnant. 2x test UPT naik 2 line terang. Ini anak kedua. Ada tak kawan2 sini yg first trimester ni takde rasa mual ke apa? Saya cuma rasa cepat penat je. Mual takde langsung. Risau pulak eh macam takde simptom 😅. Takut syok sendiri je pregnant. Anak first ada jugak mual2

Tiada/Kurang simptom Pregnant
20 Balas

saya tkde muntah2, tp snang mual loya, lgi2 kalau makan lambat. naik kreta pun cpt pening. sama jugak 6w skrg.