Tiada/Kurang simptom Pregnant

Alhamdulillah kalau ikut kiraan this week dah 6w pregnant. 2x test UPT naik 2 line terang. Ini anak kedua. Ada tak kawan2 sini yg first trimester ni takde rasa mual ke apa? Saya cuma rasa cepat penat je. Mual takde langsung. Risau pulak eh macam takde simptom 😅. Takut syok sendiri je pregnant. Anak first ada jugak mual2

Tiada/Kurang simptom Pregnant
20 Balas

Sme sy jgk 6w skrg , mmg tkde simtom muntah loya ape cuma cpt penat .. mkn plk brtmbah lalu ..

Samalah sis 🤭 tapi saya ni baru first baby.. setakat ni cuma letih. Mual tu belum rasa lagi 😅

1y ago

Sama ! First baby masa check mmg pekat sgt naik upt dua2 line tapi alahan tak teruk. Just sakit pinggang & krem je. Pastu skrg tak rasa apa2 dah. Sakit pinggang pun takde sgt dh. Kdg risau jgk takde alahan ni 😌 tapi pikir positif jelaa

Hye tahniah😊, sya minggu 7 baru mual² , hidu masakan pun trus rasa nk muntah 😢

Sama lah kita anak kedua.. tapi saya tetap mual dan tk lalu makn 🥲

sama cam saya.anak kedua.xde mual2.6minggu jgk.cuma rase penat jer.

Sy first baby ni. Baru 6w. Sama la takda simptom mual ke apa😅

sama la kita.. weeks Pon sama..xrasa apa, cepat rasa penat tu ya

Sy mcm sis 6 minggu simtom to kadng2 je.tapi tekak mmg rase x sedap je

1y ago

Saya kadng je kembang tekak.tapi tekak selalu pahit je makn asam ke minum air ke semua pahiy

setiap anak pembawakan lain² best kalau takde morning sickness

saya😄tp ank kedua ttc 12thn, alhamdulillah