Pregnancy test kit

Alhamdulillah jika itu rezeki🥰..ptutla lewat period & bdn rasa lain mcm..ank no3 next year..tpi blum pergi cek kk utk bt scan kandungan..Ade X ibu2 atau mummy lahirkn baby tahun 2024?semoga Kita smua dipermudahkan Segala urusan 🤲

Pregnancy test kit
6 Balas

Sy baru check pagi tadi and Alhamdulillah +ve, ttc 1tahunstgh utk 2nd baby ni sbb si kakak dh 3y6m. Doakan saya ya sis . Xberani lagi nk pergi scan sbb kalau ikutkan masih 5w

10mo ago

Aamiin2 Ya Rabbal Alamin

saya sekarang preggy tgh tunggu 29/8 utk first appt...upt test mmg positive...bersalin tahun 2024...kita geng

10mo ago

aminnn tq doakan...sama juga dgn awak ya 🥰

Sy pun dah lewat, x sabar plak Nak tunggu esok pagi check urin🫠

10mo ago

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan Segala urusan ye..🥰

Alhamdulillah..tahniah Jaga diri baik2 sis

Syukur, tahniah

Alhamdulillah, tahniah