6 weeks 2 days dah nampak baby kecik je dalam kantung dia 😍💛

Alhamdulillah haritu 6 weeks 2 days scan. Nampak kantung semakin membesar & nampak baby kecik comel je dalam kantung. Tak sabar nak scan lagi in a few weeks! Esok nak masuk 7 weeks. In shaa Allah 8 weeks or 9 weeks scan lagi 😍🤰💙✨ harap baby and me sihat sentiasa! #firstbaby #pregnancy #1stimemom

14 Balas

Sis scan bawah ke perut? Saya khamis ni scan juga. Baru 1st time Hopefully nampak :) 6 weeks juga

4y ago

Kat perut hehe yang penting jgn lupa simpan air kencing masa nak scan. Tahan kencing kejap. Lagi senang nampak tau. Semoga semua dipermudahkan for you ❤️❤️