Masalah hb

Alhamdulillah harini checkup dekat kk hb saya tak pernah pernah tinggi harini cek 11.3 😍 sebelum ni selalu 9 lebih je . Happy dia lain macam eh 😂

4 Balas

sis boley share x makan ape tuk kekalkan naik kan hb tu...emm baru cek kk smlm hb turun 10.8 pulak..dapat pulak dokte baru n gelabah macam2 disuruh nye jumoe pakar la nak sample najis la...haru betul

3y ago

memg haru la mcm tu... sy pula siap amik drh kat lengan smpai 2 kali... bcaan amik kat jri 10.6, nurse amik kat lengan 9.9,.. jmpa dktr,dktr x puas hti result 10.. nsb la tukr ubat je... hrp la sy serasi dngn iberet ni.. 14 hb lg nk dtg appoinmt hrp naik....

alhamdulillah sis. saya dulu turun naik je 😂

sis mkn apa.. sy pun ada masalah hb

mkn jambu batu,pati delima,