Alhamdulillah

Alhamdulillah, harini cek upt clear blue, terang double line.. so tadi g klinik terus sbb ada sejarah gugur tahun lepas. Ambik folic n kuat rahim.. doakan baby sy kuat ye 🥰 Sy doakan ibu2 dalam ni semua selamat prgnant hingga melahirkan.. yang mana xde rezeki lg, sy doakan tahun ni rezeki ibu2 semua.. inshaa Allah aamiin

Alhamdulillah
1 Balas

Very nice picture. Looks antique. Anyway, congratulations. Goodluck and all the best for ur pregnancy journey. 💓 💗

1y ago

Alhamdulillah.. wish me n baby 🌸🌸🌸