#first baby

alhamdulillah harini 37 mnggu 6hari.. 😂gerak kdg2 jaa tp ckup 10 jntina xprnah tnya bila scan kk moga baik2 sja.. due 2/7/2021 ada yg sama ka🤭 23/6 kna p tmujnji doc HSAH ,to decide delivery normal or cazer.. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

Sy due date 3/7.. kawan2 ckp maybe sy akan bersalin awal.. sy insyaAllah bersalin normal..

3y ago

insyaallah ,moga dprmudahkn..🥰🥰sy pun nk brsalin normal..

samelah kite 37weeks..dapat doktor yang bagi tunjuk walaupun kite tak tanye hehe

3y ago

moga dprmudahkn nnti🥰🥰