DUE DATE 27/3 dah bersalin 3/3

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin pada 3/3 hari jumaat .. baby nak keluar awal

22 Balas

saya due date 20/3,perut dah kerap mengeras...sekarang dah 38 week,harap2 baby nak keluar sebelum due date🤲ini anak kedua...semoga kita semua di permudahkan bersalin amiiinn❤️

1y ago

due date baby saya 21.3..pun belom ada tanda nak keluar....

Alhamdulillah...sy pun slmt bsalin baby boy 2/3 lalu...due 18/3...smoga ibu2 lain dpermudahkan utk bsalin ya...😊

1y ago

Kak alhamdulillah ok jgk win.. Moga dpermudahkan smuanya win utk baby ke2 ni ya..

Due date 11hb mac nie alhmdulillah dh selamat bersalin 12hb Feb aritu. Emergency czer air ketuban kurg. Berat bby 2.7kg 36week 1day.

syukur alhamdullilahhh tahniah sis. doakan sy dan yg lain selamat dan dipermudahkan juga bersalin nanti aamiin

smaa laa due kitaa sis , tpi bby sya blm mauu kluarr lgii 😂 dah 37mgu harini .. selamat bpntng sis ❣️

Alhamdulillah lega dh lps beranak..saya due 18/3..tak tahu contraction ke sakit gastrik..kite layan jer dulu.. 😅

alhamdullilah.. tahniah. sy due some dgn sis.. tp bby songsang kne czer 14/3 ni.

wah due date kita sama sis…. sis keluar tanda2 apa ye… selamat berpantang…

sy due 19/3 alhamdulillah 5/3 dah Selamat lahir kan bby girl..berat 2.35kg..

tahniaa sis. due sya 26/3 harap baby nak kluar awal. tak sabar jumpa baby