Alhamdulillah ?

Alhamdulillah.. Dh sudah buat buku pink.. Selesai 1 bab? Lega bila scan dpt tgk jantung bby?

Alhamdulillah ?
36 Balas

Hi awak terus pegi klinik then terus boleh buka buku atau nurse bg tarikh lain utk buka buku? Edd kita dekat nak sama.. Saya 18/5 tp blm buka buku.. Tq 😊

5y ago

Kk tmpt sy ada hari2 dia.. Mcm utk kwsan rumah sy.. Hari selasa & khamis.. Mggu lepas sy dtg hari khamis utk chekup ank.. Tnye sekali utk buat buku, Masa tu juga boleh buat buku.. Tapi dh lewat,sy dtg petang wktu check up ank tu..mggu depannya, Sy dtg selasa haritu je ckp nk buka buku je😁