Alhamdulillah ?

Alhamdulillah.. Dh sudah buat buku pink.. Selesai 1 bab? Lega bila scan dpt tgk jantung bby?

Alhamdulillah ?
36 Balas

Hi awak terus pegi klinik then terus boleh buka buku atau nurse bg tarikh lain utk buka buku? Edd kita dekat nak sama.. Saya 18/5 tp blm buka buku.. Tq 😊

5y ago

Kk tmpt sy ada hari2 dia.. Mcm utk kwsan rumah sy.. Hari selasa & khamis.. Mggu lepas sy dtg hari khamis utk chekup ank.. Tnye sekali utk buat buku, Masa tu juga boleh buat buku.. Tapi dh lewat,sy dtg petang wktu check up ank tu..mggu depannya, Sy dtg selasa haritu je ckp nk buka buku je😁

Alhamdulillah..saya tunggu 10/10 ni second scan..hope dh nampak bby and dpt dngar bunyi degupan jantung dia..doa kan saya semoga dipermudah kan..

5y ago

In Shaa Allah sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis

Tahniah sis. Sy due date 8/5/2020 last period 1/8. Tapi belum buat buku lagi 😅 risau jugak nurse bising nanti. now dah 9weeks 😊

lmp kita sama 15/8 , edd saya pulak 23/5/20 . 3mggu lg sy bru buat buku , tmpt sy nk bt awl dorg x bg walaupn dah pnh gugur 2x😅

4y ago

Sama lah,tmpt sy pun x bg wat awal...walaupun dah ade 2x sejarah. ..

So skrg bp weeks syahira? Kite last period 1/8 doc suruh bkk buku 12w nty. Edd kite mybe 9/5

Congrate same tahun n bulan cuma sy awl sikit..smoga d permudahkn urusan mlahirkn bby sis..

sis...nak tnye,kalau buat buku pink slalu bape minggu ek,ke nk kne tggu 2bulan jgak??

4y ago

ouh dh boleh ea?? saya bru 7weeks..

Sama la lmp kta tp nurse kat kk kta cni x bg buka buku plak.. kna tggu lg 2 mggu.. hmm

5y ago

Itu la sist.. tp lain plak klinik kkia kta yg d cni. Takpa moga baik2 sja... dh buka buku msti lega kn 😘😘

tahniah sist , selesai 1urusan . sy 17w belum bt buku pink lg 😶 risau gak lah skg ni .

4y ago

Sy pon nak g kk dkt kg suami ni dulu bukak buku pink mgu depan. Risau gak kan lambat² takut kena bebel. Hrtu ingtkn smpt blk kg sb tu hold dl. Ni dh xnmpk harapan nk blk kg dlm ms trdkt

Alhamdulillah, semoga segala urusan dipermudahkan untuk hari yg mendatang.

5y ago

Aamiin sis.. Doa yang sama untuk awk juga🌹🌹