Alhamdulillah, dh nampak baby ada jantung 🥰

Alhamdulillah, harini pergi scan. Kandungan dh cecah hampir 9 minggu. InshaAllah hari khamis ni saya buka buku pink 😍#firstbaby #firstmom

7 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Doakan saya ya. Sabtu ni scan kali kedua. Hari tu first scan nmpk kantung je tak nmpk janinnya lagi. Harap kali ni scan nmpk janinnya ☺️☺️ #firstmom #firstpregnancy

8mo ago

Aamiin Ya Allah Ya Mujib 🤲🏻

Lega rasa ada geng. Ingatkan saya bersalah sebab tak pergi scan lagi dah minggu 8. InshaaAllah minggu depan pergi klinik. Semoga semuanya baik2 saje. amin.

8mo ago

Heheheheh actually awal bulan 7 saya ada scan. Tapi tak nampak lagi sebab kecik lagi time tu. Hehehe btw congratulations to awak mummy to be😍😍

alhamdulillah....semoga selamat baby sihat mmbesar

Awak tarikh bersalin berapa hb?

8mo ago

Anggaran dalam 19/3 😊

Scan swasta ke kk dear?

8mo ago

masa pregnant anak sulung saya tak pernah scan swasta.. semuaa kk yg scan.. n setiap kali scan doc kk akan tnya tau dk g jantina baby or nak suprise.. setiap kali scan la doc akan carikan jantina baby.. seawal 18 minggu saya dah tau baby apa..

alhamdulillah

8mo ago

Alhamdulillah 😍

Syukur

8mo ago

Terima kasih ♥️