Bersalin

Alhamdulillah da selamat bsalin... Baby awal sebulan.... 2.65kg boy....

Bersalin
61 Balas

Terima kasih PD semua yg wish Sy n baby sy2 doakan semoga semua kwn2 Sy dipermudahkan segala urusan

syukur. selamat berpantang. sy pula dah masuk 38 minggu 6 hari, belum ada tanda2 nak bersalin lagi😅😅😅

3y ago

sama😟😟

Alhamdulillah tahniah puan Comel anak soleh ni. Slmt berpantang #TAPSupermoms #TAPactiveusers

comelnya Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang.saya tunggu ary je ni tanda2 blm ad lagi

Alhamdulillahhhh.. Tahniah sis.. Take care and selamat berpantang.. Welcome babyyy!!

alaaa comel , subhanallah 😍 . alhamdulillah . selamat berpantang sis 😊

Sis sory tanya.. Sis bersalin awal sebulan.. Bby tu berapa week ye..

anduuu comelnyaa... tahniah sis,selamat berpantang♥️

Tahniah dan selamat berpantang sis. Jaga kesihatan😘

alhamdulillah comey nya selamat berpantang sis 😁