Baby 2021 not meant to be..

Alhamdulillah.. bby nk kuar awal walupun takde tanda2 bersalin.. kne refer hospital oleh doc kk sbb bby scan beso n air ketuban banyak @38 week.. 4 doc scan beso 3.5kg.. tapi kne tolak LB sbb bukaan da 4 cm. Alhamdulillah sekali lagi dipermudahkan.. kul 5 lebih masuk, kul 9 lebih malam lahir laa putri sulung mama.. penantian 7thun. #3.1kg #normal38week #girlsyomel #22122020 #edd5Jan2021 #LB_17pm_21pm

Baby 2021 not meant to be..
71 Balas

tahniah kak.. 🤭🤭.. sy pum masih menunggu.. 38 weeks. xde tnde² lg.. smga bby kluar awl bulan 1 😊😊

3y ago

bruntung sempat jumpa.. msti hppy suami kak..😊. slmt brpantang kak.. smga bby dan ibu sihat².. aamiin