Alhamdulillah due 1/2

Alhamdulillah baby bagi kerjasama , dah Selamat bersalin pagi tadi. Baby boy. Thank mami2 semua banyak jawab pertanyaan Dan reply luahan2 saya. Huhu #newjourney

4 Balas

alhamdulillah. tahniah selamat berpantang sis. saya due 2.2 baby taknak keluar lagi. rasanya da banyak berjalan cuma tulah dia tetap nak duduk dalam .

9mo ago

terima kasih semoga dipermudahkan segala urusan sis amin2

selamat berpantang sis..saya genap 39w harini..insyaAllah dalam masa terdekat ni la kot baru bersalin..sakit2 bdn dh ni..huhu

9mo ago

terima kasih sis.

alhamdulillah Tahniah selamat berpantang. doakan saya juga ye Moga dipermudahkan urusan bersalin nanti Aamiin 🌸

9mo ago

Terima kasih , amin2. semoga dipermudahkan segala urusan sis

Sis bersalin brpa weeks? Sy dh 38w3d mcm2 exercise dh buat tp xda tanda2 apa pun lg..huhu

8mo ago

sorry lambat reply, contraction kuat manja2 je . boleh tahan tapi 5 min sekali 😂 nasib tegerak hati nak pergi PAC pkul 9lebih tu , kalau tidak Mai terberanak dkt rumah . huhu