Macrosomic Baby

Alhamdulillah anugerah terindah. My 4.53kg baby ❤️

Macrosomic Baby
254 Balas

SubhanaAllah comeynyeeee ini baby ke rotibun baru keluar dari oven nih?😍😍

comelnyaaa... 😱 brsalin normal ke sis? tahniah.. slamat bpantang sis..

Subahanallah... Semangat nyaaa... Pipi tu.. Aduhhh...

Wah..kuar2 dah berketak2..bambam..chomel.. Selamat berpantang sis

5y ago

Alhamdulillah terima kasih ❤️❤️

Alhamdullilah baby sis sihat 😍 happy too you and baby semangat je dia

mkn apa sis..smpi dpat baby comil mcm ni thnia sis..selamat brpantang..

subhanallah !! cemangat nyaaaaa 😍😍😍 masa preggy suka makan apa sis ??

4y ago

Awal pregnant tak lalu sebab mabukkk. Bila nak dekat due date, balun semua benda sebab takde gdm so tak control makan 🤭

ya ampun , semangat 🥰🥰., semoga jd anak yg solehah .,

Nduuu bah , cumilnya lah bah juga sis . Congratz :) Alhamdulillah .

Masyallah . Terujanya sy.. Tahniah dan selamat berpantang buat sis .