Alahan tiba tiba hilang 12w

Saya alahan teruk dari 5w sampai la ke 11w tapi masuk ke 12w alahan tiba tiba hilang. Adakah normal?#pleasehelp #bantusharing #anak_first

2 Balas

waaa best nyaaa. saya lg 2 minggu nk masuk 12w. cepat laaa masaaa, tk tahan da dgn alahan ni

3y ago

tak lama dah tu 🥰

Normal

3y ago

Biasanya akan dtang blik bila dh msuk 30w,tpi slera mkan msih boleh diterima lh, tpi part mual, pening smua akn dtang blik, sbb dlu sya start msuk 30w dtang smula mabuk tu, ikut orng jga, tpi kebnyakan ada yng mcam ni,